Zaterdag 7 mei is de Veluwe Kr...

Op zaterdag 7 mei organiseren wij de Veluwe Krachttour voor de racefiets waarbij u kunt kiezen uit d...

Meer info >>

Zaterdag 9 april aanwezig bij ...

  ...

Meer info >>

26 maart Startritten bij de Ve...

...

Meer info >>

archief

Buienradar

Daniƫl van der Meulen winnaar van de Gert Morren Bokaal 2018

26 jun.

Maandag 25 juni is voor de 27e keer in het bestaan van De Veluwe Renners de jaarlijks terugkerende wegwedstrijd gehouden. Een wedstrijd waarbij het algemeen clubkampioenschap gewonnen kan worden met als beloning de Gert Morren Bokaal. Deze wedstrijd bestaat uit een tijdrit over 1 ronde en wegwedstrijd over 27 ronden waarin 2 tussensprints.

 

Stephan Schipper zette in de tijdrit de snelste tijd neer met een voorsprong van 3 seconde op zijn directe concurenten waaronder enkele snelle sprinters zoals Daniël van der Meulen, Arie Rozendaal en René Wouterse. Iedereen verwachtte dat Stephan de strijd in de wedstrijd hard zou maken met een hoog tempo en snoeiharde uitvallen. Echter er stond op een deel van het parcours zo'n harde tegenwind, zodat het ook voor Stephan onmogelijk bleek om de sprinters van zich af te schudden. Alleen René kon na de eerste tussensprint niet aanhaken bij de ontstane kopgroep en viel dus af.

 

En ja: dan begint bij ieder het rekenwerk! Wie heeft er wat verdiend in de tussensprints, kan ik het nog goedmaken in de eindsprint, wat is het resultaat bij een voorsprong van 10 seconde?

 

Daniël beschikte deze avond over de beste sprintkwalitteiten en wij weten dat hij inmiddels uitstekend kan rekenen! Met zijn geweldige tussensprint's trok hij de eindoverwinning welverdiend naar zich toe.

 

Klik hier voor de volledige uitslag.