Laatste tijdrit over 19km bij ...

Onder mooie maar winderige omstandigheden werd op woendag 19 juni de laatste tijdrit afgewerkt. Dez...

Meer info >>

Uitslag Tijdrit Uddel 10km op ...

Deel 2 van de tijdrit competitie betreft een vlak parcours van ruim 10 kilometer. Na een natte midda...

Meer info >>

Uitslag klim tijdrit Halte Ass...

Na een aantal weken van trainen stond woensdag 15 mei de eerste krachtmeting op het programma. Ook ...

Meer info >>

archief

Buienradar

PR activiteiten van De Veluwe Renners

 

 

- Publicaties in het verenigingsblad:

 

DVR gebruikt het clubblad als intern communicatiemiddel en dient ook om eigen leden bewust te maken van het club imago. Als de leden tevreden zijn zullen zij dit snel verder vertellen; geen betere reclame dan mond op mond reclame. Ook denken wij aan de publicatie van het jaarverslag, waarin wij leden informeren over de werkwijze voor de komende jaren. Tevens wordt dit op de website van De Veluwe Renners geplaatst.

 

- Publicaties op onze website:

 

DVR heeft een eigen website. De website wordt mede gebruikt voor communicatie met de eigen leden en geïnteresseerden. Een website is openbaar, en wordt gelezen of bekeken door iedereen die belangstelling heeft voor DVR. De opzet van de DVR website is laagdrempelig zodat iedere doelgroep bereikt wordt. Een goede website dient actueel te zijn. DVR heeft een aantal leden die hiermee belast zijn. Ook social media als Facebook en Youtube worden gebruikt door DVR.

 

- E-mailings: 

 

DVR mailt haar leden met regelmaat. Hierbij wordt relevante informatie gedeeld. Het is praktisch, efficiënt en een goed instrument om er een persoonlijk tintje aan te geven.

 

- Affiches:

 

DVR maakt gebruik van affiches om activiteiten of evenementen onder de aandacht te brengen. Dit varieert van toertochten tot openbare club events. Affiches worden gezien, niet gelezen. Het is dan ook belangrijk dat de boodschap wordt uitgedragen door een sterke afbeelding aangevuld met een kort en krachtige tekst.

 

- Persberichten:

 

DVR maakt zoveel mogelijk gebruik van een lokaal, gratis persbericht. De lokale krant en magazines spelen hierbij een belangrijke rol. Vanuit het bestuur worden deze signalen/contacten opgepikt en benut. Ook de leden kunnen hierin een rol spelen.

 

- Free publicity:

 

DVR kan ook lokaal gebruik maken van Free publicity. Op de matrix borden die langs de invalswegen van Voorthuizen staan kan een evenement worden aangekondigd. Ook kan een DVR spandoek om een evenement aan te kondigen vaak kosteloos worden geplaatst op strategische punten in de regio.